08 / 06 / 2018 Vacature

Per 1 september hebben we plaats voor een zelfstandig werkend kok (fulltime) en een leerling kok.

De zelfstandig werkend kok is onderdeel van een klein team onder leiding van chef-kok Gijs Kemmeren. Het team bepaald het menu en stelt het teeltplan op samen met de tuinder, oogst en plukt kruiden uit de Biesbosch. Leer hier verder.
Interesse? Neem contact met ons op!

 
24 / 05 / 2018 Filmpje!

Onlangs is het online magazine van Foodyard gelanceerd en is er ook een mooi item over Herberg de Kop van ‘t Land gemaakt. Klik hie om het filmpje te zien; https://www.youtube.com/watch?v=0xL2uuYG6ys&feature=youtu.be

 
31 / 01 / 2018 Welkom!

 

Het reces is weer voorbij en we zijn klaar voor een nieuw seizoen bij Herberg de Kop van ‘t Land. Check hier  ons nieuwe menu voor week 5!

 
08 / 01 / 2018 Vakantie!

Momenteel zijn wij gesloten voor ons winterreces. Vanaf 1 februari zijn wij weer geopend. U kunt uw reserveringsverzoek mailen naar info@kopvanhetland.nl. Uw verzoek zal vanaf 22 januari worden behandeld.

 
12 / 12 / 2017 Kerst in Herberg de Kop van ‘t Land

Wij zijn alle kerstdagen geopend en vanaf 22 december serveren wij enkel ons kerstmenu (72.50€ pp). Echter, alle tafels zijn inmiddels gereserveerd. Graag ontvangen we u weer vanaf 1 februari 2018.