30 / 04 / 2017 Leuk artikel!

 

Onlangs verscheen er op onze lokale nieuwssite een leuk artikel over onze herberg. Het ging met name over oogsten en verwerken van alle groente en kruiden hier ‘in de grote boze Rijnmond’.

Klik hier om het hele artikel te lezen.

 
14 / 04 / 2017 Wauw!

 

Voorzichtig komt de lente en er valt weer wat te oogsten. Lieve vrouwe bedstro, olijfkruid, oesterblad en Magnolia bijvoorbeeld. En natuurlijk hebben we asperges! Bekijk hier het menu van week 15 .

 
08 / 04 / 2017 Foodreporter

Foodreporter kwam langs en maakte een geinige reportage over onze chef Gijs en Herberg de Kop van ‘t Land. Het gingen over seizoenen, creativiteit en vooral over proeven. Klik hier om het item te bekijken.

 
24 / 02 / 2017 Binnenstebuiten!

 

Alain Caron was onlangs op visite en maakte over Herberg de Kop van ‘t Land een leuke reportage. De uitzending is terug te kijken via de volgende link; http://binnenstebuiten.kro-ncrv.nl/fragmenten/vegachef-in-dordrecht

 
16 / 02 / 2017 Vacature!

Binnenkort hebben wij een plek vrij in ons keukenteam. We zoeken een zelfstandig werkend kok vol passie, creativiteit en behoorlijk veel doorzettingsvermogen. Heb je interesse of wil je meer informatie? Bel ons of mail naar Ewout en Gijs via  info@kopvanhetland.nl