30 / 10 / 2013 Gault & Millau 2014

Trots kunnen wij melden dat we  in het bezit zijn van een prestigieuze GaultMillau Award !!

Afgelopen maandagavond is in de RAI Amsterdam ons de award uitgereikt voor : Duurzame restaurant van het jaar.

We hebben keihard gewerkt voor deze erkenning en zijn dan ook apetrots.

 

 
14 / 10 / 2013 Verse aanvoer

Deze week; eikhaas, kastagneboleten, Trompette de la Morts, witlof, schorseneren, rode kool, andijvie, koolrabi, artisjok, selderij, Green Zebra, pompoen, paarse peen, gele peen, aubergine, choggiabiet, mandarijnen, yuzu, nasipeer, granaatappel en Cranberries!

 
27 / 08 / 2013 Dordt eet Dordt

Een exclusief drie gangen diner op locatie met alleen maar Dordtse ingrediënten en producten? Jilles Kuppens, bekend van huiskamerrestaurant Prins’ bovenkamer en de beruchte Guerilla Dinings gaat een nieuwe uitdaging aan en ziet ook graag de inzet van zijn deelnemers. Tips over de lekkerste ingrediënten zijn van harte welkom.

Het diner zal plaats vinden in het weekend van 14 en 15 september en vanaf nu kunt u reserveren! De locatie is ‘Kunstrand’ op de Stadswerven. Voor 30 euro kun je al genieten van dit lokale, culinaire evenement . Opgeven kan via dordteetdordt@prinsbovenkamer.nl.

 
13 / 08 / 2013 Deze week

Coeur de Boeuf, biet, girolle, cornichons, citroenkomkommer, paarse bloemkool,tuinbonen, lavendel, verse Coco de Paimpol,  artisjok, aspergesesla, en nog veel meer!