01 / 04 / 2016 Deze week

Het is lente en we nemen langzaam afscheid van de knollen, schorseneren  en de kolen.  Het seizoen is nog pril en veel  nieuwe oogst is er nog niet maar we hopen volgende week te koken met de eerste asperges en wellicht verse morilles. Wel hebben we een nieuw en spannend gerecht met frisse wortel en gerookte zoete aardappel en schenken daarbij een ronde en stuivende Verdejo, subtiel houtgerijpt, die dorstig maakt. En natuurlijk hebben we nog steeds sappige Shiitakehoedjes! Bekijk hier het menu voor week14

 
26 / 03 / 2016 Sappige Shiitake!

Vandaag verscheen een mooie recensie in het NRC. We zijn er blij mee! VandekaartNRC

 

 
11 / 03 / 2016 Weekmenu

Bekijk hier het menu van week 12.

 
30 / 05 / 2015 NRC weekend 23 mei 2015

 

Bij de 20 beste van Nederland. Thanks NRC!

 
13 / 02 / 2015 Nieuw Seizoen

We zijn weer begonnen en het belooft een mooi jaar te worden. Onze nieuwe menukaart staat ook online. Klik hier om deze te bekijken.

Volg ons ook op Facebook om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes en  de nieuwe creaties uit de koker van Gijs en Ewout.