28 / 04 / 2016 Deze Week

Rabarber dus. Met verschillende kruiden; dragon, verveine en rozemarijn. Het lekkerste van de rabarber zijn de bloemstelen. Ze hebben mooi stevig vlees en doen denken aan Jackfruit. De stelen zijn hol dus kan je ze vullen met een zachte vanillecrème bijvoorbeeld. Probleem is echter dat de stelen zo lastig te schillen zijn dat het immens geduld en doorzettingsvermogen van de kok vraagt. Gelukkig staan de planten nog niet in bloei en dus doen we het nog even rustig aan. Ook hebben we natuurlijk asperges en prachtige morilles. Bekijk hier het menu voor week 17

 
01 / 04 / 2016 Deze week

Het is lente en we nemen langzaam afscheid van de knollen, schorseneren  en de kolen.  Het seizoen is nog pril en veel  nieuwe oogst is er nog niet maar we hopen volgende week te koken met de eerste asperges en wellicht verse morilles. Wel hebben we een nieuw en spannend gerecht met frisse wortel en gerookte zoete aardappel en schenken daarbij een ronde en stuivende Verdejo, subtiel houtgerijpt, die dorstig maakt. En natuurlijk hebben we nog steeds sappige Shiitakehoedjes! Bekijk hier het menu voor week14

 
26 / 03 / 2016 Sappige Shiitake!

Vandaag verscheen een mooie recensie in het NRC. We zijn er blij mee! VandekaartNRC

 

 
11 / 03 / 2016 Weekmenu

Bekijk hier het menu van week 12.

 
30 / 05 / 2015 NRC weekend 23 mei 2015

 

Bij de 20 beste van Nederland. Thanks NRC!