Dineren bij Herberg de Kop van ‘t Land

Welkom in ons eigentijdse en gezellige restaurant. De kleinschalige opzet zorgt voor een ontspannen sfeer waarin volop aandacht is voor onze gasten en voor onze gerechten. Ons team kookt zonder vis en vlees en houdt van puur en organisch, zodat je de natuur proeft op het bord.  Met verse, biologische producten maakt hij smaakcombinaties die aangenaam verrassen en prachtig tonen. Wij streven er naar om alles van het product te gebruiken opdat we zo min mogelijk hoeven weg te gooien. Wij werken uitsluitend met een verrassingsmenu. Elke week nieuwe gerechten, samengesteld uit het markt aanbod.  Wij serveren menu’s vanaf vier gangen. Daarbij serveren wij ook een snack, en brood. Wij verzoeken u eventuele dieetwensen van te voren te melden. Kijk hier voor het menu week 37.

vier gangenmenu       45.00
vijf gangenmenu        52.00
zes gangenmenu        59.00
zeven gangenmenu   66.00

Heeft u dieetwensen, laat het ons dan van te voren weten. Wij serveren op aanvraag een 5 gangen veganistisch menu voor 55 €.

Op maandagen serveren wij uitsluitend het Proeverijmenu voor 50.00 euro; een bloemlezing uit onze keuken in 10 kleinere gerechten.

Lekker eten en goede wijn gaan hand in hand. Op onze wijnkaart vindt u een uitstekende selectie van Vins naturels, mooie natuurwijnen en biologische wijnen. Een wijnarrangement bij het eten is een goede manier om kennis te maken met deze wijnen.

Op mooie dagen geniet u buiten op ons terras van het uitzicht op de rivier en misschien wel van sfeervolle maneschijn over het water. En als het wat afkoelt hebben we een fleecedeken voor u.