De weg naar de Kop van ‘t Land

Parkeren kan zowel naast de herberg als ook op het privéterrein achter de herberg.

A15
Vanaf de A15 neemt u afslag 23, richting Dordrecht. U rijdt nu op de N3 en die volgt u tot de afslag richting het veer van Werkendam. Deze borden blijft u volgen tot u aan de rivier komt, maar u vaart niet over. Herberg de Kop van ‘t Land ligt 50 meter naar rechts.

A16
Vanaf de A16 neemt u afslag 20, richting Papendrecht. U rijdt nu op de N3 en die volgt u tot de afslag richting het veer naar Werkendam. Deze borden blijft u volgen tot u aan de rivier komt, maar u vaart niet over. Herberg de Kop van ‘t Land ligt 50 meter naar rechts.

Werkendam
Vanaf Werkendam volgt u de borden richting het veer naar Dordrecht. Als u met de pont aan de overkant van de rivier bent aangekomen, gaat u direct 50 meter naar links. Let op: het veer vaart doordeweeks tot 20.00 uur en op zaterdag en zondag tot 18.15 uur (van mei t/m oktober tot 18.45 uur). Kijk op Veerdienst Biesbosch voor de exacte vaartijden.

Openbaar vervoer
De Kop van ‘t Land is vanuit Dordrecht en Werkendam bereikbaar met de buurtbus 620/ 621 . De dienstregeling is zeer beperkt, en rijdt niet in het weekend.  Kijk op www.9292ov.nl of hier op de site van Arriva om uw reis te plannen.