Deze week; eikhaas, kastagneboleten, Trompette de la Morts, witlof, schorseneren, rode kool, andijvie, koolrabi, artisjok, selderij, Green Zebra, pompoen, paarse peen, gele peen, aubergine, choggiabiet, mandarijnen, yuzu, nasipeer, granaatappel en Cranberries!
Een exclusief drie gangen diner op locatie met alleen maar Dordtse ingrediënten en producten? Jilles Kuppens, bekend van huiskamerrestaurant Prins’ bovenkamer en de beruchte Guerilla Dinings gaat een nieuwe uitdaging aan en ziet ook graag de inzet van zijn deelnemers. Tips over de lekkerste ingrediënten zijn van harte welkom.
Het diner zal plaats vinden in het weekend van 14 en 15 september en vanaf nu kunt u reserveren! De locatie is ‘Kunstrand’ op de Stadswerven. Voor 30 euro kun je al genieten van dit lokale, culinaire evenement . Opgeven kan via dordteetdordt@prinsbovenkamer.nl.
Coeur de Boeuf, biet, girolle, cornichons, citroenkomkommer, paarse bloemkool,tuinbonen, lavendel, verse Coco de Paimpol, artisjok, aspergesesla, en nog veel meer!