Herberg de Kop van ‘t Land ligt aan de Nieuwe Merwede én aan de rand van de Dordtse polders en Nationaal Park De Biesbosch. Kortom, u heeft de natuur binnen handbereik. Het gebied is perfect om heerlijk te wandelen of te fietsen en wij kunnen zorgen voor een goedgevulde picknickmand.

Nabij de Herberg legt het fietsveer de Grienduil aan. Deze vaart in het weekend 5 maal per dag van het Biesboschcentrum naar de Ottersluis . Kijk hier voor meer informatie.

U kunt ook kiezen voor een geheel verzorgde fluisterboottocht in de Biesbosch met natuurgids Wim van Wijk van Pak Je Biezen. Hij neemt u mee voor een paar uur of voor een hele dag, net wat u wilt. Kijk op www.pakjebiezen.nl voor meer informatie.

Naast onze herberg kunt u voor een hapje en een drankje terecht bij huiskamercafé Fluitekruid (met terras). Het café sluit in de zomer om 21.00 uur en is in de maanden januari en februari gesloten.

De historische binnenstad van Dordrecht is beslist ook een bezoek waard. Statige monumenten, gerestaureerde straatjes en prachtige havens komen goed tot hun recht tijdens een stadswandeling.

Kijk op onze pagina berichten voor nog meer tips en nieuws.