Onlangs is het online magazine van Foodyard gelanceerd en is er ook een mooi item over Herberg de Kop van ‘t Land gemaakt. Klik hie om het filmpje te zien; https://www.youtube.com/watch?v=0xL2uuYG6ys&feature=youtu.be
Het duurt niet lang meer, of dit knotsgekke jaar is voorbij. En wat een jaar is dit geweest! We hebben gelukkig de gastenkamers open kunnen houden met diner en ontbijt. Voor de gelukkigen die een plaatsje hebben weten te bemachtigen is ons menu te zien onder week 44.
Momenteel zijn wij gesloten voor ons winterreces. Vanaf 1 februari zijn wij weer geopend. U kunt uw reserveringsverzoek mailen naar info@kopvanhetland.nl. Uw verzoek zal vanaf 22 januari worden behandeld.
Wij zijn alle kerstdagen geopend en vanaf 22 december serveren wij ons feestelijke en heerlijke kerstmenu (79.50€ pp). Echter, alle tafels zijn inmiddels gereserveerd. Graag ontvangen we u weer vanaf 5 februari 2021.
Zomaar een paar loftuitingen over Herberg de Kop van ‘t Land in de nieuwe Gault & Millau 2018. De inspecteur oordeelt; ” Vegetarisch op z’n best op een mooie locatie in een relaxte sfeer met hartelijke service’.
Dank voor de mooie woorden!