08 / 04 / 2017 Foodreporter

Foodreporter kwam langs en maakte een geinige reportage over onze chef Gijs en Herberg de Kop van ‘t Land. Het gingen over seizoenen, creativiteit en vooral over proeven. Klik hier om het item te bekijken.

 
24 / 02 / 2017 Binnenstebuiten!

 

Alain Caron was onlangs op visite en maakte over Herberg de Kop van ‘t Land een leuke reportage. De uitzending is terug te kijken via de volgende link; http://binnenstebuiten.kro-ncrv.nl/fragmenten/vegachef-in-dordrecht

 
16 / 02 / 2017 Vacature!

Binnenkort hebben wij een plek vrij in ons keukenteam. We zoeken een zelfstandig werkend kok vol passie, creativiteit en behoorlijk veel doorzettingsvermogen. Heb je interesse of wil je meer informatie? Bel ons of mail naar Ewout en Gijs via  info@kopvanhetland.nl

 
02 / 02 / 2017 We zijn weer begonnen!

De vakantie is voorbij en we zijn vanaf vrijdag 3 februari weer geopend. We hebben nieuwe gerechten en ook wat winterse wildpluk uit de vruchtbare Biesbochklei. We hebben er zin in. Kijk hier voor het menu van week 5

 
10 / 01 / 2017 Vakantie!

 

Wij zijn met vakantie en momenteel is de herberg gesloten. Vanaf vrijdag 3 februari zijn wij weer geopend. Reserveren kan door een mail te sturen naar info@kopvanhetland.nl