Voorzichtig komt de lente en er valt weer wat te oogsten. Lieve vrouwe bedstro, olijfkruid, oesterblad en Magnolia bijvoorbeeld. En natuurlijk hebben we asperges! Bekijk hier het menu van week 15 .
Voorzichtig komt de lente en er valt weer wat te oogsten. Lieve vrouwe bedstro, olijfkruid, oesterblad en Magnolia bijvoorbeeld. En natuurlijk hebben we asperges! Bekijk hier het menu van week 15 .
Foodreporter kwam langs en maakte een geinige reportage over onze chef Gijs en Herberg de Kop van ‘t Land. Het gingen over seizoenen, creativiteit en vooral over proeven. Klik hier om het item te bekijken.
Alain Caron was onlangs op visite en maakte over Herberg de Kop van ‘t Land een leuke reportage. De uitzending is terug te kijken via de volgende link; http://binnenstebuiten.kro-ncrv.nl/fragmenten/vegachef-in-dordrecht
Binnenkort hebben wij een plek vrij in ons keukenteam. We zoeken een zelfstandig werkend kok vol passie, creativiteit en behoorlijk veel doorzettingsvermogen. Heb je interesse of wil je meer informatie? Bel ons of mail naar Ewout en Gijs via info@kopvanhetland.nl
De vakantie is voorbij en we zijn vanaf vrijdag 3 februari weer geopend. We hebben nieuwe gerechten en ook wat winterse wildpluk uit de vruchtbare Biesbochklei. We hebben er zin in. Kijk hier voor het menu van week 5